Vloerbedekking

Een vloer geeft jouw woning een extra karakter.  Daarom is het belangrijk dat de keuze van jouw vloerbedekking goed aansluit bij de uitstraling die je wenst.

vloerbedekking

Alle vloerbedekking

Parket – Laminaat – Tegels – Epoxy vloer – PU vloer – tapijt

Perfect uitgevoerde vloerwerken

Een goed gelegde en afgewerkte vloer bepaalt de sfeer van uw woning of kantoor. Als specialist in vloerbedekking in Putte Mechelen en omstreken bent u bij SMI Construction aan het juiste adres voor de plaatsing van al uw keramische vloer- en wandtegels, trappen en natuursteen.

Onze troeven

SMI Construction is gekend voor een correcte plaatsing en afwerking. We staan garant voor enerzijds professionalisme en een jarenlange ervaring, anderzijds voor het gebruik van hoogwaardige materialen en de allernieuwste technieken. Kiezen voor ons als uw vloerder is dan ook een logische keuze.

Parket

Indien je graag een houten vloer wenst, dan is parket de ideale vloerbedekking.  Parket is tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende (hout)kleuren, bestaat in verschillende afmetingen en kan gelegd worden in verschillende motieven (straight, visgraat, …).

Parket heeft een warme uitstraling, voelt leuk aan je voeten en is geschikt voor elke interieurstijl.

vloerbedekking
vloerbedekking

Laminaat

Laminaat is een budgetvriendelijk alternatief voor parket.  Enkel de toplaag bestaat uit 100% hout.

Laminaat is beschikbaar in alle kleuren, afmetingen en kwaliteiten.  Wij plaatsen deze vloerbedekking op een vakkundige manier, met inbegrip van ondergrond en hoogwaardige afwerking aan de plinten.

Deze vloer is geschikt voor slaapkamers, speelruimte, zolder, bureauruimte en meer.

Vloer- en wandtegels

Uw woning een moderne of rustieke uitstraling geven kan altijd met een tegel.  Vloertegels bestaan in verschillende afmetingen, kleuren en motieven.

Een tegel heeft een harde oppervlakte en is dus slijtvast.  Daarom legt men tegels op plaatsen waar er veel “passage” is, zoals een gang of woonkamer.

Ook in de keuken of badkamer is een tegel zeer interessant.  Tegels zijn uitermate geschikt in vochtige ruimtes.

SMI Construction plaatst zowel vloer- als wandtegels.

vloerbedekking

Gietvloer

Een gietvloer is een kunstof vloer die je eventueel over een bestaande vloer kan plaatsen.  Een gietvloer geeft uw woning een moderne, strakke uitstraling.

Een PU vloer is elastisch, scheurvrij en kan je combineren met vloerverwarming.  Lees hier meer over een PU vloer.

Een andere gietvloer is een epoxy vloer.  Deze vloer, op basis van het kunstsof “polymeer” kan men in een zeer dunne laag aanbrengen.  Je leest hier alles over een epoxy vloer.

Tapijt

Wens je een vloer die warm aanvoelt aan je blote voeten?  Dan is tapijt een perfecte keuze.  Tapijt bestaat in verschillende varianten en is beschikbaar in enorm veel kleuren, motieven en prints.

De vezels van een tapijt nemen vocht en vuil op, waardoor dit iets meer onderhoud vraagt.

Met tapijt kan je ook accenten leggen in uw woning. Door uw overloop of nachthal van tapijt te voorzien, brengt u meer comfort en stilte naar de verdieping van uw slaapkamers.

Contacteer ons

SMI Construction
Weynesveld 12
2580 Putte (Mechelen)

+32 483 70 46 77

info@smiconstruction.be