Gyprocwerken

Gyprocwerken kan je in heel de woning toepassen. Gipsplaten zijn namelijk ideaal om valse wanden en plafonds te creëren of lelijke plaatsen te verbergen. Tegenwoordig kan je zelfs gyproc in badkamers plaatsen.

vloerbedekking

Gyprocwerken

Gyproc plaatsen – Valse wanden – Vals plafond – Bezettingswerken

Kleine en grote gyprocwerken

Onze firma voert kleine en grote gyprocwerken uit bij particulieren en bedrijven.  Geen enkele opdracht is onmogelijk. U krijgt altijd de beste en meest complete service.

Niet alleen wordt er veel aandacht geschonken aan de plaatsing van gyproc, maar zeker en vast ook aan de afwerking ervan. Op die manier worden de zorgen van u weggenomen.

Gyproc kan men gebruiken voor valse wanden of plafonds te creëren.  Hierdoor kan je lelijke plaatsen verbergen, inbouwspotjes plaatsen of een kamer verdelen in meerdere ruimtes.

gyprocwerken
gyprocwerken

Voordelen van gyproc

Snel, gemakkelijk, financieel interessant, een propere afwerking, het zijn slechts enkele van de vele voordelen dat gyproc met zich meebrengt. Twijfel dus niet en kies resoluut voor gyproc voor al uw renovatiewerken.

Bij ons kunt u bovendien op professioneel advies en een perfecte uitvoering rekenen.

In een gyproc tussenwand kan u ook isolatie plaatsen.  Dit verhoogt uw warmte comfort en vermindert de geluidshinder tussen de kamers.

Bezettingswerken

Kiest u voor traditionele bezettingswerken, dan kiest u best voor SMI Construction.  Wij werken nog vele muren en plafonds af met echt bezetsel.

Met bezettingswerken verliest u minder ruimte en kan u eventueel sierbepleistering aanbrengen.  Vraag naar onze mogelijkheden.

gyprocwerken

Contacteer ons

SMI Construction
Weynesveld 12
2580 Putte (Mechelen)

+32 483 70 46 77

info@smiconstruction.be